2023 Agenda

hero image

Addressing the overarching theme, the conference explored another aspect of undersea defence and security that is of increasing importance to navies and governments worldwide: Maintaining operational advantage with increased Maritime domain awareness.

Our experts will dive deep into this topic, whilst addressing the 6 conference pillars. Take a look at what will be covered at our conference in Rostock this May.

Register interest to attend the conference

Loading
09:30
  1. Theatre 1
    15 mins
    • Keynote
    Opening Keynote
09:45
  1. Theatre 1
    15 mins
    • Keynote
    Opening Keynote
10:00
  1. Theatre 1
    60 mins
    • Keynote
    Opening Keynote
11:00
  1. Morning Break & Exhibition
    30 mins
    • Operational Drivers & Imperatives
    • Platform Design
    • Sensors & Processing
    • Uncrewed, Remotely Piloted & Autonomous Systems
11:30
  1. Theatre 1
    20 mins
    • Sensors & Processing
    Seabed Warfare
  2. Theatre 2
    30 mins
    • Platform Design
    Submarine Support
  3. Theatre 3
    30 mins
    • Uncrewed, Remotely Piloted & Autonomous Systems
    Autonomy Architectures
  4. Theatre 4
    30 mins
    • Operational Drivers & Imperatives
    Warfighter Teaming
11:50
  1. Theatre 1
    20 mins
    • Sensors & Processing
    Seabed Warfare
12:00
  1. Theatre 2
    30 mins
    • Platform Design
    Submarine Support 
  2. Theatre 3
    30 mins
    • Uncrewed, Remotely Piloted & Autonomous Systems
    Autonomy Architectures
  3. Theatre 4
    30 mins
    • Operational Drivers & Imperatives
    Warfighter Teaming
12:10
  1. Theatre 1
    20 mins
    • Sensors & Processing
    Seabed Warfare
12:30
  1. Lunch Break & Exhibition
    60 mins
    • Operational Drivers & Imperatives
    • Platform Design
    • Sensors & Processing
    • Uncrewed, Remotely Piloted & Autonomous Systems
13:30
  1. Theatre 1
    20 mins
    • Sensors & Processing
    Seabed Sensor Nodes & Ranges
  2. Theatre 2
    30 mins
    • Platform Design
    Submarine Programmes
  3. Theatre 3
    30 mins
    • Uncrewed, Remotely Piloted & Autonomous Systems
    AUV Seabed Sensing/AUV Detection
  4. Theatre 4
    30 mins
    • Operational Drivers & Imperatives
    Key Debate: Approach to Combat System Evolution
13:50
  1. Theatre 1
    20 mins
    • Sensors & Processing
    Seabed Sensor Nodes & Ranges
14:00
  1. Theatre 2
    30 mins
    • Platform Design
  2. Theatre 3
    30 mins
    • Uncrewed, Remotely Piloted & Autonomous Systems
    AUV Seabed Sensing/AUV Detection
  3. Theatre 4
    30 mins
    • Operational Drivers & Imperatives
    Key Debate: Approach to Combat System Evolution
14:10
  1. Theatre 1
    20 mins
    • Sensors & Processing
    Seabed Sensor Nodes & Ranges
14:30
  1. Theatre 1
    20 mins
    • Sensors & Processing
    Seabed Sensor Nodes & Ranges
  2. Theatre 2
    30 mins
    • Platform Design
    Submarine Programmes
  3. Theatre 3
    30 mins
    • Uncrewed, Remotely Piloted & Autonomous Systems
    AUV Seabed Sensing/AUV Detection
  4. Theatre 4
    30 mins
    • Operational Drivers & Imperatives
    Key Debate: Approach to Combat System Evolution
15:00
  1. Afternoon Break & Exhibition
    30 mins
    • Operational Drivers & Imperatives
    • Platform Design
    • Sensors & Processing
    • Uncrewed, Remotely Piloted & Autonomous Systems
15:30
  1. Theatre 1
    20 mins
    • Sensors & Processing
    Signal Processing
  2. Theatre 2
    30 mins
    • Platform Design
    Design Process
  3. Theatre 3
    30 mins
    • Uncrewed, Remotely Piloted & Autonomous Systems
    Towed Bodies for MCM and Seabed Survey
  4. Theatre 4
    30 mins
    • Operational Drivers & Imperatives
    Key Debate: Approach to Combat System Evolution
16:00
  1. Theatre 2
    30 mins
    • Platform Design
    Design Process
  2. Theatre 3
    30 mins
    • Uncrewed, Remotely Piloted & Autonomous Systems
    Towed Bodies for MCM and Seabed Survey
  3. Theatre 4
    30 mins
    • Operational Drivers & Imperatives
    Key Debate: Approach to Combat System Evolution
16:10
  1. Theatre 1
    20 mins
    • Sensors & Processing
    Signal Processing
16:30
  1. Theatre 1
    20 mins
    • Sensors & Processing
    Signal Processing
  2. Theatre 2
    30 mins
    • Platform Design
      Design Process
  3. Theatre 3
    30 mins
    • Uncrewed, Remotely Piloted & Autonomous Systems
    Towed Bodies for MCM and Seabed Survey
  4. Theatre 4
    30 mins
    • Operational Drivers & Imperatives
    Key Debate: Approach to Combat System Evolution
17:00
  1. Evening Break & Exhibition
    0 mins
    • Operational Drivers & Imperatives
    • Platform Design
    • Sensors & Processing
    • Uncrewed, Remotely Piloted & Autonomous Systems
10:00
  1. Theatre 1
    60 mins
    • Keynote
    Host Nation Armed Forces Keynote
11:00
  1. Morning Break & Exhibition
    30 mins
    • Weapons & Payloads
    • AI & Big Data
    • Platform Design
    • Uncrewed, Remotely Piloted & Autonomous Systems
11:30
  1. Theatre 1
    20 mins
    • Weapons & Payloads
    Defensive Effectors Technology
  2. Theatre 2
    30 mins
    • Platform Design
    Atmosphere
  3. Theatre 3
    30 mins
    • Uncrewed, Remotely Piloted & Autonomous Systems
    Power Systems for AUVs
  4. Theatre 4
    30 mins
    • AI & Big Data
    Data Challenges in the UUV Environment
11:50
  1. Theatre 1
    20 mins
    • Weapons & Payloads
    Defensive Effectors Technology
12:00
  1. Theatre 2
    30 mins
    • Platform Design
    Atmosphere
  2. Theatre 3
    30 mins
    • Uncrewed, Remotely Piloted & Autonomous Systems
    Power Systems for AUVs
  3. Theatre 4
    30 mins
    • AI & Big Data
    Data Challenges in the UUV Environment
12:10
  1. Theatre 1
    20 mins
    • Weapons & Payloads
    Defensive Effectors Technology
12:30
  1. Lunch Break & Exhibition
    60 mins
    • Weapons & Payloads
    • AI & Big Data
    • Platform Design
    • Uncrewed, Remotely Piloted & Autonomous Systems
13:30
  1. Theatre 1
    20 mins
    • Weapons & Payloads
    Torpedoes
  2. Theatre 2
    30 mins
    • Platform Design
    Launch & Recovery
  3. Theatre 3
    30 mins
    • Uncrewed, Remotely Piloted & Autonomous Systems
    Operational Transitioning of Uncrewed Platforms
  4. Theatre 4
    30 mins
    • AI & Big Data
    Data Collection, Management & Exploitation 
13:50
  1. Theatre 1
    20 mins
    • Weapons & Payloads
    Torpedoes
14:00
  1. Theatre 2
    30 mins
    • Platform Design
    Launch & Recovery
  2. Theatre 3
    30 mins
    • Uncrewed, Remotely Piloted & Autonomous Systems
    Operational Transitioning of Uncrewed Platforms
  3. Theatre 4
    30 mins
    • AI & Big Data
    Data Collection, Management & Exploitation 
14:10
  1. Theatre 1
    20 mins
    • Weapons & Payloads
    Torpedoes
14:30
  1. Theatre 2
    30 mins
    • Platform Design
    Launch & Recovery
  2. Theatre 3
    30 mins
    • Uncrewed, Remotely Piloted & Autonomous Systems
    Operational Transitioning of Uncrewed Platforms
  3. Theatre 4
    30 mins
    • AI & Big Data
    Data Collection, Management & Exploitation 
15:00
  1. Afternoon Break & Exhibition
    30 mins
    • Weapons & Payloads
    • AI & Big Data
    • Platform Design
    • Uncrewed, Remotely Piloted & Autonomous Systems
15:30
  1. Theatre 1
    20 mins
    • Sensors & Processing
    Non Acoustic Sensors & Comms
  2. Theatre 2
    30 mins
    • Platform Design
    Power and Propulsion
  3. Theatre 3
    30 mins
    • Uncrewed, Remotely Piloted & Autonomous Systems
    Novel AUV Designs
  4. Theatre 4
    30 mins
    • AI & Big Data
    Learning Techniques in the Acoustic Domain
15:50
  1. Theatre 1
    20 mins
    • Sensors & Processing
    Non Acoustic Sensors & Comms
16:00
  1. Theatre 2
    30 mins
    • Platform Design
    Power and Propulsion
  2. Theatre 3
    30 mins
    • Uncrewed, Remotely Piloted & Autonomous Systems
    Novel AUV Designs
  3. Theatre 4
    30 mins
    • AI & Big Data
    Learning Techniques in the Acoustic Domain
16:10
  1. Theatre 1
    20 mins
    • Sensors & Processing
    Non Acoustic Sensors & Comms
16:30
  1. Theatre 1
    20 mins
    • Sensors & Processing
    Non Acoustic Sensors & Comms
  2. Theatre 2
    30 mins
    • Platform Design
    Power and Propulsion
  3. Theatre 3
    30 mins
    • Uncrewed, Remotely Piloted & Autonomous Systems
    Novel AUV Designs
  4. Theatre 4
    30 mins
    • AI & Big Data
    Learning Techniques in the Acoustic Domain
17:00
  1. Theatre 2
    30 mins
    • Platform Design
    Power and Propulsion
17:30
  1. Evening Break & Exhibition
    0 mins
    • AI & Big Data
    • Platform Design
    • Sensors & Processing
    • Uncrewed, Remotely Piloted & Autonomous Systems
09:30
  1. Theatre 1
    30 mins
    • Keynote
    Closing Keynote
10:00
  1. Theatre 1
    60 mins
    • Keynote
    Closing Keynote
11:00
  1. Morning Break & Exhibition
    30 mins
    • Operational Drivers & Imperatives
    • Platform Design
    • Sensors & Processing
    • Uncrewed, Remotely Piloted & Autonomous Systems
11:30
  1. Theatre 1
    20 mins
    • Sensors & Processing
    Transducers & Arrays
  2. Theatre 2
    30 mins
    • Platform Design
    Assurance
  3. Theatre 3
    30 mins
    • Uncrewed, Remotely Piloted & Autonomous Systems
  4. Theatre 4
    30 mins
    • Operational Drivers & Imperatives
11:50
  1. Theatre 1
    20 mins
    • Sensors & Processing
    Transducers & Arrays
12:00
  1. Theatre 2
    30 mins
    • Platform Design
    Assurance
  2. Theatre 3
    30 mins
    • Uncrewed, Remotely Piloted & Autonomous Systems
  3. Theatre 4
    30 mins
    • Operational Drivers & Imperatives
12:10
  1. Theatre 1
    20 mins
    • Sensors & Processing
    Transducers & Arrays
12:30
  1. Lunch Break & Exhibition
    60 mins
    • Operational Drivers & Imperatives
    • Platform Design
    • Sensors & Processing
    • Uncrewed, Remotely Piloted & Autonomous Systems
13:30
  1. Theatre 1
    20 mins
    • Sensors & Processing
    Novel Thin Line Arrays
  2. Theatre 2
    30 mins
    • Platform Design
    Unconventional Vehicles
  3. Theatre 3
    30 mins
    • Uncrewed, Remotely Piloted & Autonomous Systems
  4. Theatre 4
    30 mins
    • Operational Drivers & Imperatives
    Warfighting: Enablers & Constraints
13:50
  1. Theatre 1
    20 mins
    • Sensors & Processing
    Novel Thin Line Arrays
14:00
  1. Theatre 2
    30 mins
    • Platform Design
    Unconventional Vehicles
  2. Theatre 3
    30 mins
    • Uncrewed, Remotely Piloted & Autonomous Systems
  3. Theatre 4
    30 mins
    • Operational Drivers & Imperatives
    Warfighting: Enablers & Constraints
14:10
  1. Theatre 1
    20 mins
    • Sensors & Processing
    Novel Thin Line Arrays
14:30
  1. Theatre 1
    20 mins
    • Sensors & Processing
    Novel Thin Line Arrays
  2. Theatre 2
    30 mins
    • Platform Design
    Unconventional Vehicles
  3. Theatre 3
    30 mins
    • Uncrewed, Remotely Piloted & Autonomous Systems
  4. Theatre 4
    30 mins
    • Operational Drivers & Imperatives
    Warfighting: Enablers & Constraints
15:00
  1. Close of Conference
    0 mins
    • Operational Drivers & Imperatives
    • Platform Design
    • Sensors & Processing
    • Uncrewed, Remotely Piloted & Autonomous Systems