UDT 2020

Hero image
Loading

Addressing this year's background theme, UDT's conference will feature two concurrent theatres. To search for sessions by topic, click on the relevant conference pillar below.

The agenda below was devised for the 2020 edition. Where possible, speakers will be invited to retain their position at the 2021 edition. An updated programme will be published closer to the event.

10:00
  1. Seminar Theatre 1
    30 mins
    Keynotes
11:00
  1. Morning Break & Exhibition
    30 mins
11:30
  1. Seminar Theatre 1
    20 mins
    • Operational Drivers & Imperatives
    Underwater Communications
  2. Seminar Theatre 2
    20 mins
    • Uncrewed, Remotely Piloted & Autonomous Systems
    Uncrewed MCM
11:50
  1. Seminar Theatre 1
    20 mins
    • Operational Drivers & Imperatives
    Underwater Communications
  2. Seminar Theatre 2
    20 mins
    • Uncrewed, Remotely Piloted & Autonomous Systems
    Uncrewed MCM
12:10
  1. Seminar Theatre 1
    20 mins
    • Operational Drivers & Imperatives
    Underwater Communications
  2. Seminar Theatre 2
    20 mins
    • Uncrewed, Remotely Piloted & Autonomous Systems
    Uncrewed MCM
12:30
  1. Lunch Break & Exhibition
    60 mins
13:30
  1. Seminar Theatre 1
    20 mins
    • Operational Drivers & Imperatives
    Team Work Makes the Dream Work: Influences on Submarine Command Team Performance
  2. Seminar Theatre 2
    20 mins
    • Uncrewed, Remotely Piloted & Autonomous Systems
    Future Naval MCM Concepts
13:50
  1. Seminar Theatre 1
    20 mins
    • Operational Drivers & Imperatives
    Team Work Makes the Dream Work: Influences on Submarine Command Team Performance
  2. Seminar Theatre 2
    20 mins
    • Uncrewed, Remotely Piloted & Autonomous Systems
    Future Naval MCM Concepts
14:10
  1. Seminar Theatre 1
    20 mins
    • Operational Drivers & Imperatives
    Team Work Makes the Dream Work: Influences on Submarine Command Team Performance
  2. Seminar Theatre 2
    20 mins
    • Uncrewed, Remotely Piloted & Autonomous Systems
    Future Naval MCM Concepts
14:30
  1. Afternoon Break & Exhibition
    30 mins
15:20
  1. Seminar Theatre 1
    20 mins
    • Operational Drivers & Imperatives
    Command Team Information Flow – Sifting Truth from Chaos
  2. Seminar Theatre 2
    20 mins
    • Uncrewed, Remotely Piloted & Autonomous Systems
    Navigation and Control
15:40
  1. Seminar Theatre 1
    20 mins
    • Operational Drivers & Imperatives
    Command Team Information Flow – Sifting Truth from Chaos
  2. Seminar Theatre 2
    20 mins
    • Uncrewed, Remotely Piloted & Autonomous Systems
    Navigation and Control
16:00
  1. Afternoon Break & Exhibition
    30 mins
16:30
  1. Seminar Theatre 1
    20 mins
    • Operational Drivers & Imperatives
    Human-Machine Interface and Automation – Striking the Right Balance
  2. Seminar Theatre 2
    20 mins
    • Uncrewed, Remotely Piloted & Autonomous Systems
    Future Conops
16:50
  1. Seminar Theatre 1
    20 mins
    • Operational Drivers & Imperatives
    Human-Machine Interface and Automation – Striking the Right Balance
  2. Seminar Theatre 2
    20 mins
    • Uncrewed, Remotely Piloted & Autonomous Systems
    Future Conops
17:30
  1. End of Day 1
    30 mins
09:15
  1. Seminar Theatre 1
    30 mins
    Keynotes
10:40
  1. Seminar Theatre 1
    20 mins
    • Operational Drivers & Imperatives
    Fighting Back: Improving Understanding and Delivery of Anti-Submarine Warfare
  2. Seminar Theatre 2
    20 mins
    • Platform Design
    Submarine Batteries
11:00
  1. Morning Break & Exhibition
    30 mins
12:30
  1. Lunch Break & Exhibition
    60 mins
13:30
  1. Seminar Theatre 1
    60 mins
    • Military Diver Capabilities
    Keynote Panel
  2. Seminar Theatre 2
    20 mins
    • Platform Design
    Submarine Systems
13:50
  1. Seminar Theatre 1
    20 mins
    • Military Diver Capabilities
  2. Seminar Theatre 2
    20 mins
    • Platform Design
    Submarine Systems
14:10
  1. Seminar Theatre 1
    20 mins
    • Military Diver Capabilities
  2. Seminar Theatre 2
    20 mins
    • Platform Design
    Submarine Systems
14:30
  1. Afternoon Break & Exhibition
    30 mins
15:00
  1. Seminar Theatre 1
    60 mins
    • Military Diver Capabilities
    MDC Workshop
  2. Seminar Theatre 2
    20 mins
    • Platform Design
    Submarine Signatures
15:20
  1. Seminar Theatre 1
    20 mins
    • Military Diver Capabilities
  2. Seminar Theatre 2
    20 mins
    • Platform Design
    Submarine Signatures
15:40
  1. Seminar Theatre 1
    20 mins
    • Military Diver Capabilities
  2. Seminar Theatre 2
    20 mins
    • Platform Design
    Submarine Signatures
16:00
  1. Afternoon Break & Exhibition
    30 mins
16:30
  1. Seminar Theatre 1
    20 mins
    • Military Diver Capabilities
    Human-Machine Teaming Workshop
  2. Seminar Theatre 2
    20 mins
    • Platform Design
    Progress with Air Independent Power
16:50
  1. Seminar Theatre 1
    20 mins
    • Military Diver Capabilities
    Human-Machine Teaming Workshop
  2. Seminar Theatre 2
    20 mins
    • Platform Design
    Progress with Air Independent Power
17:10
  1. Seminar Theatre 1
    20 mins
    • Military Diver Capabilities
    Human-Machine Teaming Workshop
  2. Seminar Theatre 2
    20 mins
    • Platform Design
    Progress with Air Independent Power
17:30
  1. Networking and Interactive Demos
    Seminar Theatre 1
    60 mins
    • Military Diver Capabilities
  2. Exhibitor hospitality evening
    Seminar Theatre 2
    120 mins
    • Platform Design
09:15
  1. Seminar Theatre 1
    30 mins
    Keynotes
10:20
  1. Seminar Theatre 1
    20 mins
    • Sensors & Processing
    Pro-Active Sonar: What's Happening in the World of Transducer Design and Characterisation?
  2. Seminar Theatre 2
    20 mins
    • Platform Design
    Submarine Availability: Driving Outputs Up & Costs Down
11:00
  1. Morning Break & Exhibition
    30 mins
11:30
  1. Seminar Theatre 1
    20 mins
    • Sensors & Processing
    Compact Sonar Systems
  2. Seminar Theatre 2
    20 mins
    • Platform Design
    Submarine Design: Looking To The Future
12:30
  1. Lunch Break & Exhibition
    60 mins
13:30
  1. Seminar Theatre 1
    20 mins
    • Sensors & Processing
    Submarine Passive Sonar Sensors
  2. Seminar Theatre 2
    20 mins
    • Weapon & Payload Systems
    En Garde: Developments in Underwater Weapons & Countermeasures
13:50
  1. Seminar Theatre 1
    20 mins
    • Sensors & Processing
    Submarine Passive Sonar Sensors
  2. Seminar Theatre 2
    20 mins
    • Weapon & Payload Systems
    En Garde: Developments in Underwater Weapons & Countermeasures
14:30
  1. Afternoon Exhibition & Break
    30 mins


 

Sponsors Carousel